![]() |
||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Рецепты |
![]() |
|||||||||||||||||||||||||
Видео Статьи Форум |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||
COVID-19: мы продолжаем работу в обычном режиме, кроме:
шоурум и пункты самовывоза ЗАКРЫТЫ, доставка только через НОВА ПОШТА. Берегите себя! Бутаніку-но-мару-ні (японська свинина)
![]() О рецепте:
Як відомо, в японський стравах найважчий етап- запам'ятати назву страви. Запам'ятали- всьо, можете сміло йти в японський ресторан найматись шеф-кухарем, метродотелем, та ким завгодно. "Скажі шо-небуть по японськи?- Бутаніку-но-мару-ні!- Ну ніфігассє.. Тебе прийнято!"
1 Насправді блюдо дуже просте і ніяких самурайських навичок не потребує. Нарізаєм свинину якими-ніть чудернацько-іпонськими шматочками- наскільки у Вас вистачить фантазії і гостроти ножа :.)
Наливаєм в розпечений вок соєвого соусу, вливаєм туди саке (або рисового оцту, шо реальніше) і не дуже мілко крошений імбірь 2 Коли все це закипіло, кидаєм м'ясо, додаєм трошки цибулі (я додав ще селери) і багато чорного перцю горошком
Солим, перчим.. Можна додати цукру або меду 3 Ставим на повільне полум'я і тушим годину
Можна додавати води по мірі википіння рідини - м'ясо має бути крите десь на 3/4 Готово! Будьте здоровы! Автор: AntZ4 ![]() |
![]() |
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Добавить комментарий
Возникли вопросы? Хочется обсудить?
Оставьте свой отзыв прямо сейчас! Можно без регистрации!!!