1. Кожен рецепт має містити такі дані: назву рецепту, список інгредієнтів, про рецепт (історія, корисні поради), як мінімум - 3 (три) кроки процесу приготування рецепту 2. Обов'язковим є розміщення всіх фотографій: головне фото - JPG, роздільною здатністю не менше 640х480 точок фото інгредієнтів - JPG, шириною не менше 300 точок фотографія для кожного кроку - JPG, роздільною здатністю не менше 640х480 3. Рецепт може бути тільки Вашим авторським, тобто текст і фото повинні бути написані/зроблені Вами особисто. Винятком є переклади з інших мов: тоді можна використовувати фото з оригінального джерела. 4. При редагуванні рецепту, бажано вибрати всі підходящі категорії для цього рецепту. 5. Після того як Ви закінчили редагувати рецепт, надсилайте його на перевірку модератору. 6. Модератор перевіряє правильність оформлення, якість фотографій, і текст рецепту. У випадку якщо модератор може сам виправити можливі недоліки, то він зробить це, інакше рецепт повернеться на доробку, з вказівкою проблем. 7. Якщо проблем в оформленні і змісті не виявлено, то модератор схвалює рецепт, і оцінює його бонусами. 8. Оцінка залежить від багатьох факторів, основні з них: авторство, тематичність, якість тексту, якість ілюстрацій. 9. Наприклад, найвищу оцінку отримає авторський рецепт, підходящий до розділу “рецепти для вока”, з грамотно написаним текстом, і з якісними фотографіями приготування цієї страви в воці. 10. Найвищу оцінку отримають якісні рецепти приготовлені з використанням воків, бамбукових пароварок, і іншої кухонної посуду з нашого магазину. 11. Але, будь-який рецепт, розміщений без порушень будь-яких з цих правил - отримає свою оцінку. 12. Кількість бонусів за кожен рецепт може варіюватися від 20 до 70 грн. 13. Після того, як рецепт схвалено, Ви зможете опублікувати рецепт. Після публікації рецепту - його редагування неможливе. Якщо існує гостра необхідність щось змінити в ньому - пишіть нам. 14. Зароблені бонуси можуть бути витрачені при найближчому замовленні в нашому магазині. 15. Бонусами можна оплатити не більше 30% покупки якщо це посуд і кухонна посуда; і не більше 15% якщо це продукти харчування. 16. Можливість покупки з урахуванням бонусів з'явилася з 1 березня 2013 р. 17. За кожен адекватний коментар розміщений на будь-якій сторінці сайту Ви автоматично отримаєте бонус в фіксованому розмірі: 0.25 грн. 18. Адекватність коментарів перевіряється модератором, вже після публікації коментаря. 19. Коментарі, що порушують загальноприйняті правила спілкування - будуть видалятися без попередження. 20. Тарифної сітки і точних правил оцінювання публікацій - не існує: модератор завжди правий. 21. Ці правила можуть змінюватися адміністрацією в будь-який час і без попередження. Будь-які надіслані на модерацію публікації - оцінюються відповідно до діючих на момент надсилання правил. 22. З 15.04.2013 р. рецепти приймаються тільки на російській мові. 23. Ми будемо раді будь-яким побажанням і порадам!
Автор - (c) 2013 wokshop.com.ua
Додати коментар
Виникли питання? Хочете обговорити?
Залиште свій відгук прямо зараз! Ви можете без реєстрації !!!