![]() |
||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||
Рецепти |
![]() |
|||||||||||||||||||||
Відео Статті Форум |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||
Ми приймаємо замовлення! Просимо врахувати, що відвантаження здійснюватимуться раз на тиждень, можливо, частіше, за домовленістю. Просимо не оплачувати замовлення до підтвердження їх з нашого боку.
З технічних причин телефонний зв'язок тимчасово відключено.
Якщо Вам потрібно залишити нам повідомлення, скористайтесь формою зворотнього зв'язку. Дімлама (кримсько-татарське рагу)
![]() О рецепте:
Крим.. Благословенна древня земля, рагу з націй, культур, кухонь і традицій.. Не дивлячись на те, шо більшість з нас знає з кримської кухні лише "пахлава мєдовая" і "а етот плов- узбєкскій?" (ну, особо продвинуті - ще лагман) кухня Криму надзвичайно багата на страви- в тому числі і надбані за часи вимушених поневіряннь кримсько-татарського народу по Середній Азії. Зустрічайте: ДІМЛАМА. Кримське рагу
1 М'ясо ріжем крупними шматками і обжарюємо в олії (з паприкою)2 додаєм цибулю і знов крупно (це головна фішка дімлами) порізану моркву3 наступним шаром покриваєм картоплею4 крупними курсками баклажани і перець5 і накриваємо це все листами капусти. Бажано додати трішки води (стакан?), най би м'ясо внизу не пригоріло6 Ставим на повільне полум'я десь на 40-50 хвилин. За цей час всі шари овочів просочуються смаком один одного, м'якішають і віддають все своє сокупне - м'ясу...
МАЄМО: СМАЧНОГО! :,) Будьте здоровы! Автор: AntZ4 ![]() |
![]() |
|
![]() |
|||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Добавить комментарий
Возникли вопросы? Хочется обсудить?
Оставьте свой отзыв прямо сейчас! Можно без регистрации!!!