![]() |
||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Рецепты |
![]() |
|||||||||||||||||||||||||
Видео Статьи Форум |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Курка Тандурі Масала
![]() О рецепте:
Індія. Країна спецій. Тому і звичайні (нібито) курині гомільця готуєм з соусом тандурі масала, який складається майже з усіх відомих (широкодоступних) спецій
1 спеції змішуємо2 ретельно мелем і заливаєм йогуртом3 взбиваем (бажано міксером)4 тим часом ніжки чистим від шкурки і робим невеликі надрізи5 маринуєм в соусі години три6 викладаєм вимащене м'ясо на піддон7 і ставим в духовку при температурі 200грЦ на 30-35 хвилин8 Наразі маєм:
СМАЧНОГО!;) Будьте здоровы! Автор: AntZ4 ![]() |
![]() |
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Добавить комментарий
Возникли вопросы? Хочется обсудить?
Оставьте свой отзыв прямо сейчас! Можно без регистрации!!!