Рецепти | ||||||||||||||||||||||
Відео Статті Форум |
||||||||||||||||||||||
З технічних причин телефонний зв'язок тимчасово відключено. Якщо Вам потрібно залишити нам повідомлення, скористайтесь формою зворотнього зв'язку. Фу-Йонг
Про рецепт:
Як справжній поклонник кухні ближньо-східної, я взагалі-то не великий любітєль кухні дально-східної :.) Але яєшня - є яєшня, і от, паньсьтво, на ваш розсуд - мій перший досвід в китайській кухні: яєшня Фу-Йонг.
Хоча, як всяке блюдо, ставше візитною карткою якойсь з кухонь, воно давно вже стало інтернаціональним. А дехто взагалі подейкує, шо придумав його в 1890-х роках єврей з Сан-Франціско :.) 1 Поперше готуєм соус
Креветки чистим, шийки відкладаєм, а голови з панцирями обсмажуєм з часником і коріандром 2 Додаєм оцту, білого вина, водички і томатної пасти. Кипить!
Потім- цукру і меду 3 Все це ретельно висмажуєм, додаєм трохи борошна (чи крохмалу) для взкості (хоча цукор і так непогано карамелізує) і сцежуємо:4 Тим часом:
швиденько варим до пів-готовності шийки креветок, і до тієї ж пів-готовності обсмажуєм шматочки куриного філе 5 Засипаєм овочами і тушим6 І заливаєм все це взбитими з сіллю яйцями7 Коли яйця вже почали "схоплюватись" - вкидаєм шийки креветок. І не раніше- бо переварені, вони стають гумовими! І присипаєм лучком-пореєм 8 і ставим на декілька хвилин протушитись 9 І поливаєм це магічним кісло-солодким соусом.
СМАЧНОГО!;) Будьте здорові! Автор: AntZ4 |
|
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
Додати коментар
Виникли питання? Хочете обговорити?
Залиште свій відгук прямо зараз! Ви можете без реєстрації !!!