Рецепти | ||||||||||||||||||||||
Відео Статті Форум |
||||||||||||||||||||||
З технічних причин телефонний зв'язок тимчасово відключено. Якщо Вам потрібно залишити нам повідомлення, скористайтесь формою зворотнього зв'язку. Віндалу. Індійська свинина
Про рецепт:
Готуймо індійську свинину Віндалу за оригіналом Сталик Ханкишиев (хоча я прочитав рецепт вже в пересказі). Як має бути для індійської кухні - спеції, спеції, спеції...
1 Мелемо чілі, куркуму, кумін, кардамон, гвоздику, перець горошок, паприку.
Окремо мелемо часник, імбірь, сіль, куркуму 2 М'ясо, полите винним оцтом, змащуємо обома сумішами і ставимо маринуватись на 3-4 години3 в киплячу олію кидаєм три зубчики розчавленого часнику4 ріжем цибулю кільцями і додаєм паприку5 смажим до впевненого золотого кольору, додаєм оцту, цукру і додаєм різаного перцю6 закладаєм м'ясо і смажимо 15 хвилин7 додаєм води, зменшуємо полум'я і тушим 30-40 хвилин8 Готово!
Смачного!;) Будьте здорові! Автор: AntZ4 |
|
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
Додати коментар
Виникли питання? Хочете обговорити?
Залиште свій відгук прямо зараз! Ви можете без реєстрації !!!