![]() |
||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||
Рецепты |
![]() |
|||||||||||||||||||||
Видео Статьи Форум |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||
Мы принимаем заказы! Просим учесть, что отгрузки будут осуществляться раз в неделю, возможно чаще, по договоренности. Просим не оплачивать заказы до подтверждения их с нашей стороны.
По техническим причинам, телефонная связь временно отключена.
Если Вам необходимо оставить нам сообщение, воспользуйтесь формой обратной связи. Віндалу. Індійська свинина
![]() О рецепте:
Готуймо індійську свинину Віндалу за оригіналом Сталик Ханкишиев (хоча я прочитав рецепт вже в пересказі). Як має бути для індійської кухні - спеції, спеції, спеції...
1 Мелемо чілі, куркуму, кумін, кардамон, гвоздику, перець горошок, паприку.
Окремо мелемо часник, імбірь, сіль, куркуму 2 М'ясо, полите винним оцтом, змащуємо обома сумішами і ставимо маринуватись на 3-4 години3 в киплячу олію кидаєм три зубчики розчавленого часнику4 ріжем цибулю кільцями і додаєм паприку5 смажим до впевненого золотого кольору, додаєм оцту, цукру і додаєм різаного перцю6 закладаєм м'ясо і смажимо 15 хвилин7 додаєм води, зменшуємо полум'я і тушим 30-40 хвилин8 Готово!
Смачного!;) Будьте здоровы! Автор: AntZ4 ![]() |
![]() |
|
![]() |
|||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Добавить комментарий
Возникли вопросы? Хочется обсудить?
Оставьте свой отзыв прямо сейчас! Можно без регистрации!!!