![]() |
||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Рецепты |
![]() |
|||||||||||||||||||||||||
Видео Статьи Форум |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||
COVID-19: мы продолжаем работу в обычном режиме, кроме:
шоурум и пункты самовывоза ЗАКРЫТЫ, доставка только через НОВА ПОШТА. Берегите себя! Риба в пиво-гірчічному клярі
![]() О рецепте:
Риба в клярі- надзвичайно соковита і смачна, а в пиво-гірчичному- ще й надзвичайно ароматна
1 Змішуємо борошно, сіль, спеції2 Вибиваєм яйце, додаєм десь 2 ст.ложки гірчиці і заливаєм пивом. Ретельно взбиваєм вінчиком бо однорідного стану3 нарізане філе викладаєм на рушник трохи просохнути. Потім солим і перчим4 Обвалюєм в окремо насипаному борошні5 і в нашій пиво-гірчичній заправці6 Попередньо розігріваєм пательнi вок олію для фритюра і вкидаєм туди шматок риби. В залежності від розміру шматка тримаєм від 3 до 5-7 хвилин на сторону. Виймаєм7 Готово!
Пасує до холодного пива і горячого рису... Смачного! Будьте здоровы! Автор: AntZ4 ![]() |
![]() |
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Добавить комментарий
Возникли вопросы? Хочется обсудить?
Оставьте свой отзыв прямо сейчас! Можно без регистрации!!!