Рецепти | ||||||||||||||||||||||
Відео Статті Форум |
||||||||||||||||||||||
З технічних причин телефонний зв'язок тимчасово відключено. Якщо Вам потрібно залишити нам повідомлення, скористайтесь формою зворотнього зв'язку. Тамагоякі - японська яєшня
Про рецепт:
Японська яєшня-омлет Тамагоякі -не плутати з тамагочі;) Хоча потребує також уваги і певної вправності, шо по ітогу цілком компенсується незвичним оригінальним смаком такої банальної, здавалось би, страви, як яєшня.
1 все це ретельно мішаєм в горщику, взбиваєм за допомогою вінчика2 і десь третину рідини (або навіть 1/4) виливаєм на розпечену і змащену пательню.
До речі, якшо Вам сподобається, і Ви вирішите готувати більш-менш регулярно: моя Вам порада- купіть квадратну пательню, такі є. Бо роблення тамагоякі на круглій- це цирк на дроті :.) 3 схопившийся млинець акуратно згортаєм в трубочку4 і на звільнившеся місце наливаєм чергову порцію, і під перший млинець- теж. Потім згортаєм вже в другий шар (слой) і так продовжуєм до трьох або чотирьох- скільки у Вас вистачить уміння і терпіння, і наскільки Ви розділили рідину з початку5 маємо отаку "ковбаску", яку ще для міцності трохи засмажуємо6 і розрізаєм на такі "роли".. ну Японія, куди ж без роллів :.)7 і поливаєм все це знов соєвим соусом...Будьте здорові! Автор: AntZ4
Жук
04.04.2013 11:22:38
Плохо вымешаны яйца. слои тоньше должны быть. и жариться это дело в два приёма. |
|
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
Додати коментар
Виникли питання? Хочете обговорити?
Залиште свій відгук прямо зараз! Ви можете без реєстрації !!!